Charmeur-zoon Conde Nord naar Lauren Asher

De vijfjarige Zweeds-goedgekeurde hengst Conde Nord (Charmeur x Hohenstein I) is verkocht aan de Amerikaanse amazone Lauren Asher. De hengst was in eigendom van Gunnarlunda, dat in het bezit is van Patricia Florin en Bjarke Laustsen, en werd voorheen uitgebracht door Jacob Nørby Sørensen.

De Deens-gefokte Conde Nord verdiende in maart 2017 zijn goedkeuring op de Zweedse Hengstenkeuring. Later dat jaar nam hij met zijn vaste ruiter deel aan de Breeders Trophy, waar hij als vijfde werd geplaatst in de finale.

Lauren Asher

De pas 22 jaar oude Lauren Asher heeft haar basis in Nederland, waar ze getraind wordt door Coby van Baalen, en in Wellington. Ze heeft onder andere ook het Grand Prix-paard Hotmail (v. Michellino) en Vincent Maranello (v. Blue Hors Zack) onder het zadel.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Ridenews

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.