Chilly Jam van Aikje Fehl naar Alexandra Sessler

Chilly Jam (v. Glock's Romanov) - Foto: Rick Helmink

Omdat Aikje Fehl, die de afgelopen vijf jaar werkzaam was als stalamazone bij Alexandra en Matthias Sessler, heeft besloten om zelfstandig verder te gaan, heeft Alexandra Sessles de teugels van Chilly Jam overgenomen. De DSP-merrie eindigde in 2016 op de vierde plaats op de Bundeschampionate.

Met Aikje Fehl in het zadel kwalificeerde de Romanov-dochter zich dit jaar voor de finale van de Nürnberger Burg-Pokal en nam deel aan het wereldkampioenschap voor jonge dressuurpaarden. Sessler nam de merrie in oktober al over, maar dat is niet de reden van Fehl’s vertrek.

Zeitlhof

Vanaf volgend jaar huurt Fehl acht stallen bij Zeitlhof in Wenzenbach, waar ze zich gaat richten op het trainen en uitbrengen van paarden. De merrie Quadrigas’ Fürstenqueen OLD, waarmee Fehl succesvol was in de ring werd enkele weken geleden verkocht aan Louise Christensen, maar er verhuizen wel drie andere paarden van Quadriga Dressuurpferde met Fehl mee.

Bron: St. Georg/Dressur Aktuell

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.