Citizenguard Million Dreams voortaan onder Evrard de Ponnat

Constant van Paesschen met Citizenguard Toscan de Sainte Hermelle. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Alain van Campenhoudt heeft Citizenguard Million Dreams verkocht. De dochter van Diamant de Semilly wordt voortaan gereden door Fransman Evrard de Ponnat. Van Campenhoudt zoekt ook nog een goed huis voor Citizenguard Toscan de Sainte Hermelle (v. Surcouf de Revel).

Als zevenjarige sprong Million Dreams zich al in de kijker. De merrie bereikte toen de finale van het WK voor jonge springpaarden in Lanaken. Onder Constant van Paesschen veroverde ze geregeld een podiumplaats op internationale wedstrijden. Hiervoor werd de merrie door Rodrigo Pessoa en Ward Mclain uitgebracht.

De schimmel Toscan was internationaal succesvol onder het zadel van Gregory Wathelet en presteerde daarvoor verdienstelijk onder leiding van Constant van Paesschen. Met Van Paesschen werd de 13-jarige goedgekeurde sBs-ruin een keer derde in de Grote Prijs van het vijf-sterrenconcours in Parijs.

Bron: Equnews

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.