Citizenguard Taalex blijft onder Pessoa

Citizenguard Taalex , hier onder Gregory Wathelet. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Eind december kwam het nieuws naar buiten dat de 13-jarige hengst Citizenguard Taalex (v. Tangelo van de Zuuthoeve) opnieuw een ruiterwissel had ondergaan. De 21-jarige Emanuel Andrade uit Venezuela zou de teugels hebben overgenomen van Rodrigo Pessoa, die de vos sinds september onder het zadel had. Niets is minder waar. De koop blijkt uiteindelijk niet gesloten te zijn, meldt Citizenhorses.

“De Venezolaanse ruiter wilde hem inderdaad kopen, maar uiteindelijk is de koop niet gesloten”, laat de stal middels een persbericht weten. “Het is nog altijd Rodrigo die de hengst traint.”

In september nam Pessoa de teugels van de voshengst over van Gregory Wathelet. Daarvoor zat Constant van Paesschen in het zadel.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Grand Prix-Replay

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.