Ga naar hoofdinhoud

Clinics en kerstspel voor Bixie-ruiters op eerste KNHS Rosline Bixie Kerst Event

Het KNHS-centrum stond afgelopen zondag helemaal in het teken van het eerste KNHS Rosline Bixie Kerst Event. Bixie-ruiters konden niet alleen een proef rijden, maar ook deelnemen aan een dressuurclinic en aan het Bixie Rosline Kerstspel.

Kinderen van zes t/m dertien jaar konden zondag met een eigen pony meedoen aan een dressuurproef met aansluitend een dressuurclinic met uitgebreide tips en hulp van de jury. Er was ook een para dressuurrubriek voor kinderen met een beperking onder begeleiding van Frank Hosmar. In de middag was er voor alle deelnemers aan de dressuurclinics het Rosline Bixie Kerstspel. Tijdens dit Kerstspel mochten kinderen (en de pony’s mits het veilig is) verkleed zijn in het kerstthema. De meest leuke creatieve creaties kwamen voorbij.

Veel belangstelling

Er was veel belangstelling voor het nieuwe evenement, waarbij ook andere activiteiten zoals het springkussen en de kerstman fotoshoot te doen waren.

 

Hippisch Centrum de Peelbergen

Na deze eerste editie staat het volgende evenement alweer op de kalender. Rosline organiseert het Rosline Peelbergen Bixie Toppers Event op 15 februari bij de Peelbergen in Kronenberg. Kids worden hier begeleid in clinic-vorm door bekende topruiters. In Kronenberg staan verschillende rubrieken op het programma en inschrijven kan via Concours.nl.

Bron: KNHS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.