Cocksdorp Texel verkocht aan Belgische Young Rider Hannelore Beckers

Lotje Schoots met Cocksdorp Texel Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Cocksdorp Texel, de 11-jarige Lingh-nakomeling die door Lotje Schoots in de Grand Prix werd uitgebracht, is verkocht. Hannelore Beckers is de nieuwe eigenaresse, die in 2017 Belgisch Kampioene bij de Young Riders werd.

Cocksdorp Texel werd gefokt door W. Van der Linde en is al jaren onder het zadel bij Lotje Schoots. In 2014 werd de combinatie Nederlands Kampioen Z2. In 2017 was de combinatie succesvol in de Grand Prix en behaalden ze enkele eerste plaatsen.

Beckers

Hannelore Beckers heeft in 2017 naast het Belgisch Kampioenschap bij de Young Riders ook overwinningen behaald op het CDI van Le Mans en in de Beker van België.
Sinds dit jaar start ze Lichte Tour en werkt ze aan een overstap naar de Grand Prix U25. Cocksdorp Texel moet haar hier in de toekomst als ervaren Grand Prix paard bij gaan helpen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Toptalent Dressage

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.