Comeback Desperados staat vast: ‘Ik kan haast niet wachten’

Kristina Broring-Sprehe met Desperados. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Kristina Bröring-Sprehe liet recent weten dat haar toppaard Desperados FRH (De Niro x Wolkenstein II) weer fit. Nu is aangekondigd dat het duo, de voormalige nummer één van de wereld, volgende maand hun comeback gaat maken op CDI Dortmund.

Bröring-Sprehe bracht Desperados voor het laatst uit in de Wereldbekerwedstrijd van Stuttgart in november 2016. Door een blessure en de lange revalidatie verscheen de Hannoveraanse hengst in het gehele jaar 2017 niet in de ring.

Op de Facebook-pagina van Signal Iduna Cup staat dat het duo van start gaat op het concours in de Dortmundse Westfalenhalle. “Ik kan haast niet wachten! Desperados is topfit en super in vorm”, meldt Kirstina Bröring-Sprehe enthousiast.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/FB

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.