Copain Du Perchet van Edwin Smits naar Cian O’Connor

Edwin Smits, hier met Copain du Perchet CH. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Cian O’Connor heeft in 2017 een nieuw Grand Prix-paard tot zijn beschikking. Copain Du Perchet, die met Edwin Smits internationaal op het hoogste niveau in actie kwam zal voortaan onder de Ierse ruiter in de springring verschijnen.

Met de van geboorte Nederlandse Zwitser kwam de zoon van Conteur het afgelopen jaar meerdere malen in de top tien van GP-rubrieken met de overwinning van de Grote Prijs van Mijas als hoogtepunt. Verder werd het duo onlangs derde in de Grote Prijs van Oliva en de dag ervoor tweede in een andere 1,45m-rubriek.

Halfbroer

De moeder van de goedgekeurde CHS-hengst bracht ook het internationale springpaard Lupin du Perchet. Deze tienjarige hengst van Lupicor wordt internationaal uitgebracht op 1,45m-niveau door Rudie Wallerbosch.

Bron: Equnews

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.