Corland nakomelingen vooraan in Young Riders GP Hagen

Corland met Wout Jan van der Schans. FOTO WWW.ARND.NL

Tijdens de laatste dag van het Future Champions concours in Hagen stond ook de Grand Prix voor de young riders op het programma. De eerder dit jaar overleden Corland bracht de nummers een en drie van de uitslagenlijst voort. De overwinning ging naar de Belgische ruiter Jeroen de Winter met de Corland-nakomeling Gretel S.

Van de negen kandidaten voor de barrage wist hij de snelste foutloze ronde te klokken. Met een tijd van 42.49 was De Winter ruim sneller dan de Duitse amazone  met A crazy son of Lavina (v. Azzuro Classico) in 44.06. Derde werd wederom een Corland-nazaat. Ditmaal Tempo Des Brieres uit een Quat’Sous merrie met de Italiaan Matias Alvaro in het zadel. Deze combinatie ging foutloos rond in 45.81.

Bonhof op plek 10

Voor Kars Bonhof en Zentos (v. Zento) zat er niet meer in dan een tiende plek. De combinatie ging foutloos door het basisparcours maar een tijdfout hield ze buiten de barrage. Marlies Pepping viel met haar zestiende klassering buiten de prijzen. De amazone moest een fout laten noteren met Downing Street (v. Cantos).

Bekijk hier de uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.