Cornelissen wint kür op muziek bij internationaal debuut

Adelinde Cornelissen en Fleau de Baian. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Een mooier internationaal debuut had Adelinde Cornelissen zich niet kunnen voorstellen met Fleau de Baian (v. Jazz). Vrijdag won ze de Prix st. Georges met overmacht.  Gisteren reed ze haar eerste Intermediaire I ooit met de broer van Parzival en werd in deze rubriek tweede. Vandaag voegde ze een zege in de kür op muziek aan haar palmares toe. 

Op één 6.5 na prijkten er alleen maar cijfers tussen een zeven en een 8,5 op het protocol van Cornelissen met Fleau de Baian. Echter was het deze keer geen unanieme zege. Zowel de jury bij E als bij C plaatsten de amazone op de tweede plaats. Bernard Maurel (de jury bij M) was wel volledig overtuigd van het optreden van Cornelissen en kende de mooie score toe van 78,375%. Dit bracht Cornelissen op een gemiddeld eindtotaal van 76,375%

Om de drie

De juryleden waren het enthousiast over de wisselserie om de drie passen. Hier kreeg Cornelissen twee achten en een 8,5 op.

Top drie

Maria Eilberg, de winnares van de intermediaire I, werd nu tweede met 75,708%. Zij reed de Sir Donnerhall I-zoon Sarotti 57. Borja Carrascosa werd knap derde met zijn KWPN-hengst Escort 27 (v. Gribaldi).

Klik hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.