Daley Thompson wint inloopproef Nürnberger Burg-Pokal

Daley Thompson (v. Damon Hill) - Foto: Jill-Mariëlle Becks

Ann-Christin Wienkamp is de wedstrijd in het Duitse Bettenrode met Daley Thompson begonnen met de overwinning in de inloopproef voor de Nürnberger Burg-Pokal. Geen unanieme zege voor het duo, dat vorige maand tweede werd in de kwalificatieproef in Balve, maar met dik twee procent verschil met de concurrentie voldoende voor de winst.

Wienkamp liet een keurige constante proef zien met de Damon Hill-zoon, waarbij de stap er met meerdere 9’s en zelfs 9,5-en bovenuit stak.

Top drie

Kiefferhof’s Imperius en Don Frederic 3 eindigden met kleine onderlinge verschillen op plek twee en drie. De Don Frederic0-zoon Don Frederic eindigde gisteren in de inloopproef met Holga Finken op 71,390%. Imperius (v. Imperio) kwam onder Annabell Frenzen uit op 71,512% en daarmee op de tweede plaats.

 

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.