Ga naar hoofdinhoud

Daniel Coyle: ‘Cita wil dat je lief bent voor haar, net als ieder ander meisje’

Daniel Coyle was vrijdag in Langley niet te kloppen in de 5*-Grand Prix van Langley met Cita en ging er met de overwinning vandoor in deze met 235.000 dollar gedoteerde rubriek. Het is al de tweede 5*-zege voor het duo dit jaar en volgens de Ierse ruiter heeft de samenwerking tussen hem en de merrie in 2018 een nieuw level behaald: "Het heeft even geduurd voordat ik wist wat ze graag wil, maar ze wil vooral dat je lief voor haar bent, net als ieder ander meisje."

Het lukte slechts zes combinaties om zich te plaatsen voor de barrage van deze 1,60m-rubriek, die voor het eerst op het programma stond in het Thunderbird Show Park en drie van hen bleven een tweede keer foutloos.

Snel

Coyle was met de Casall-dochter goed voor de allersnelste foutloze rit en hij gaf de thuisrijdende Mario Deslauriers het nakijken. De overwinning leverde ruim 77.000 euro op voor de Ierse ruiter. Deslauriers was ruim een seconde langzamer met Bardolina (v. Clarimo), maar was op zijn beurt ook weer ruim een seconde sneller dan Eugenio Garza met Armani SL (v. Asca Z), die derde werd.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: WoSJ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.