Daniel Deusser aan kop bij Santa Stakes Olympia

Daniel Deusser en Evita van de Veldbalie Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Duitser Daniel Deusser en zijn negenjarige BWP’er hengst Hidalgo VG (v. Quadrillo) schreven vanmiddag de Santa Stakes in Londen op hun naam. In deze 1,55m rubriek bleven twaalf combinaties foutloos in de eerste ronde en dus aan start in de barrage.

Deusser en Hidalgo VG kwamen met de snelste tijd van 36,05 seconden aan de finish en pakten hiermee de overwinning. Ze worden op de voet gevolgd door de Brit Ben Maher en de achtjarige KWPN-ruin Don Vito (v. Quaprice Z). Hun tijd van 36,27 seconden betekende de tweede plaats. De Zweedse Malin Baryard-Johnsson zadelde H&M Cue Channa, een tienjarige merrie van Cardento, en reed naar de derde tijd van 37,38 seconden. Marcus Ehning en Gin Chin van het Lindenhof (v. Chin Chin) volgden Baryard-Johnsson op de voet en passeerden de finishlijn na 37,54 seconden. De Deen Martin Dinesen Neergaard sloot samen met de zestienjarige Christoph Columbus (v. Charisma) de top vijf af en finishte na 38,28 seconden.

In deze rubriek kwamen geen Nederlandse combinaties aan start.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.