Darragh Kenny wint Holly Speed Stakes

Darragh Kenny, hier met Imothep

De Holly Speed Stakes, een 1,45 m direct op tijd en fouten, werd vanmiddag gewonnen door Darragh Kenny en Fixdesign Funke van ’t Heike (v. Action Breaker). William Funnell stuurde de KWPN-er Billy Angelo (v. Tangelo van de Zuuthoeve) naar de zilveren positie.

Kenny en de elfjarige BWP-gefokte merrie bleven met 46,78 seconden op de teller ruim een seconde voor op Funnell, die 47,92 klokte.

Op de derde plaats eindigde eveneens een KWPN-er, de tienjarige Ticallux Verte-dochter Be Gentle. De merrie finishte met Cian O’Connor in het zadel na 49,37 seconden en was daarmee net iets meer dan een volle seconde sneller dan Duitser Philipp Weishaupt en Call me Eva (v. Chacco Blue).

De top vijf werd compleet gemaakt door Fransman Olivier Robert. Hij kwam met Fleur de Lune (v. For Pleasure) foutloos rond in 51 seconden.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.