Data Global Champions Tour 2017 bekend

Foto: Stefano Grasso / LGCT

De organisatie van de Global Champions Tour heeft de agenda voor 2017 bekend gemaakt. Dit twaalfde seizoen heeft vijftien wedstrijden in totaal, verspreid over meerdere continenten met, net als vorig jaar, de finale in Doha. Berlijn is nieuwkomer in de Tour en Londen is weer terug op de lijst.

Berlijn is de nieuwkomer in de lijst en London is na een jaar van afwezigheid ook weer toegevoegd aan de agenda.

April en mei

Het GCT-circus begint in Mexico Stad van 6 – 9 april. Dan staat van 13 – 15 april de etappe in Miami op de agenda en twee weken daarna van 28 – 30 april vindt de wedstrijd plaats in Shanghai. De daaropvolgende maand zijn Madrid (18 – 21 mei) en Hamburg (24 – 28 mei) aan de beurt om de GCT te organiseren.

Juni, juli en augustus

In juni staan de wedstrijden gepland in Cannes (8 – 10 juni), Monaco (23 – 25 juni) en Parijs (30 juni – 2 juli). Daarna zijn Estoril (6 – 8 juli), Chantilly (13 – 16 juli) en Berlijn (28 – 30 juli) aan de beurt in juli en in augustus staan Londen (03-06 augustus) en Valkenswaard (10 – 13 augustus) op het programma. In september staat er maar een etappe op het programma en dat is die in Rome. Deze vindt plaats van 21 – 24 september.

Finale

De finale van de GCT vindt plaats van 9 tot 11 november in Doha.

Bron: GCT

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.