Debuut Edward Gal en Total US gepland: halve finale Pavo Cup

Total US, hier nog met Dinja van Liere - Foto: Melanie Brevink

Het KWPN heeft het duo nog niet op de startlijst staan, maar dat komt ongetwijfeld goed: Edward Gal maakt zijn debuut met de dit voorjaar door Gaston Glock aangeschafte Total US (Totilas x Sir Donnerhall) in de halve finale van de Pavo Cup voor zesjarigen. Dat maakte het Glock Horse Performance Center vanmorgen op facebook bekend.

Total US heeft wat hoog te houden. Met Dinja van Liere boekte hij vele successen: als vierjarige won hij de halve finale van de Pavo Cup en de finale van de hengstencompetitie en datzelfde deed hij als vijfjarige in de klasse M. Vorig jaar werd Total US in de Pavo Cup tweede achter de merrie Haute Couture. Tegen haar moet hij het dit jaar weer opnemen, net zoals tegen zijn goedgekeurde collega’s Hitmaker, Hennessy en Trafalgar.

Startlijst halve finale Pavo Cup zesjarigen

Bron: facebook

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.