Deelnemers aan Young Rider Academy ontvangen award

Twaalf jonge springruiters van het team uit 2016 hebben hun awards ontvangen van de Young Rider Academy. Zij kregen de prestigieuze prijs voor deelname aan het programma voor Young Riders dat onder begeleiding staat van het FEI, de IJRC en Rolex. Het programma geeft jonge ruiters tussen de 18 en 23 jaar de kans om zich volledig te ontwikkelen in de springsport. Jos Lansink en Franke Sloothaak zijn twee van de trainers die bij de Academy zijn betrokken.

De ruiters van het team 2016 die hun prijs kregen waren Cassandra Braeckmans uit België, de Ieren Jack Dodd en Eoin McMahon en Michael Duffy, de Noor Pål Flam, de Britse ruiters Spencer Roe en Emma O’Dwyer, Laura Klaphake uit Duitsland, de Turk Derin Demirsoy, Laetitia Du Couëdic uit Zwitserland, de Italiaan Giampiero Garofalo en de Fransman Basile Rubio.

In het programma doen de jonge ruiters kennis op over management en krijgen trainingen met hun paarden om hun talenten nog verder te ontwikkelen.

Over enkele maanden begint in Arezzo de selecties voor het trainingsjaar 2017.

Bron World of Showjumping

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.