Dennis van den Brink derde bij zevenjarigen

Dennis van den Brink, springruiter. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Dennis van den Brink en de bij het AES goedgekeurde hengst Floyd (v. Vermont) reden zich zojuist op het podium bij de zevenjarigen op CSI Lier door derde te worden. Kristaps Neretnieks eiste met Baccaratzz (v. Bacardi) de overwinning op. 

Neretnieks klokte een razendsnelle tijd van 58.96 seconden waar geen enkele combinatie meer bij in de buurt kwam. Wilm Vermeir werd met Kiarado (v. Diarado) tweede, had bijna twee seconden meer nodig om het parcours foutloos te volbrengen.

Nederlanders vallen in de prijzen

Van den Brink werd nipt derde met zijn hengst, die vorige maand nog onder de hamer kwam op de Sales of the Rising Star veiling. De vierde plek werd opgeëist door Gilles Thomas en Konak (v. Nabab de Reve), terwijl Samantha Bos met Frederiek (v. Carthino Z), gisteren nog goed voor de derde plek, nu vijfde werden.

Ruben Romp met Flair (v. Zirocco Blue) en Sander Geerink met Ducati Z (v. Diarado) vielen buiten de prijzen. Zij eindigden op respectievelijk de 14e en 26e plek.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.