Derde A-kaderscore binnen voor Quint en Edison

Laura Quint met Edison. Foto: Melanie Brevink-van Dijk

Gisteren op de kadervormingswedstrijd in Etten-Leur behaalde Laura Quint met Edison haar laatst benodigde A-kaderscore bij de Young Riders. Met een score van 71,23% won ze haar rubriek. Lisanne Zoutendijk werd hier tweede met Kostendrukkers Ringo Star met 70,10% (B-kaderscore) en Bo Oudhof eindigde als derde met Colt Sollenburg (68,09%)

Bij de junioren was er ook een A-kaderscore voor de winnares. Thalia Rockx zette met Golden Dancer de la Fazenda een percentage neer van 71,21%, en daarmee hield ze Annelotte Felix met Amos, ook een fokproduct van de familie Rockx, op ruime afstand (68,13%). Milou Dees eindigde als derde. Met Francesco reed ze naar een score van 67,02%.

Klasse apart

In de U25 was Jeanine Nieuwenhuis met TC Athene een klasse apart. Met een hele mooie cijferlijst, met zelfs een 8,5 en een 9 op de serie om de twee en om de pas en een 8 op de verzamelde stap, won de amazone met een dikke A-kaderscore van 73,08%. Hiermee stak de amazone met kop en schouders boven de rest uit. Charlotte Kruiniger kwam met President’s Majestic Uzzo nog het dichtst in de buurt met haar score van 67,36%.

Sanne van der Pols zette bij de Ponies met TC Orchid’s Syria een mooie winnende B-score neer van 70,91% en kwam daarmee enkele punten tekort voor een A-kaderscore helaas.

Bij de Children kwam geen enkele combinatie tot een kaderscore. Sanne Buijs zette met Happy Feet (v. Tuschinski) het beste resultaat neer en won met 68,85%.

Uitslagen subtop Etten-Leur.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.