Derde plek voor Bos en Frederiek in Youngster Tour Lier

De Belgische ruiters domineerden de rubriek voor zevenjarige springpaarden vandaag in Lier, maar Samantha Bos wist zich als enige buitenlander in de top 5 te rijden met Frederiek. De Nederlandse amazone stuurde haar Carthino Z-dochter dubbel foutloos rond in deze tweefasen proef en finishte in 22,31 seconden, waarmee ze derde werd.

Wilm Vermeir en Kiarado waren oppermachtig in deze jonge paarden-rubriek en finishten zowat anderhalve seconde sneller dan landgenoten Koen Vereecke en Calgary Z. Vermeir liet de Diarado-ruin in 20,17 seconden over de streep galopperen en Vereecke deed dat met zijn zoon van Calvaro in 21,53 seconden op de

Bos

Bos was met de KWPN-merrie goed voor een tijd van 22,31 seconden en was daarmee nipt sneller dan Ann Carton-Grootjans, die vierde werd met Kai Licha de Carmel. De Belgische amazone liet de dochter van Prince van de Wolfsakker in 22,33 seconden finishen.

Top vijf

De top 5 werd verder compleet gemaakt door Joris Vergauwen met Figaro D’Orange Z (v. Figo de Muze) en Christophe Vanderhasselt met Elite-Chin de Saulieu (v. Cassini II). Beide thuisrijdende combinaties kwamen in 22,60 seconden aan de finish en deelden daarmee de vijfde plek.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.