Derde plek voor Vos en Carat in Poznan

Robert Vos, hier met Carat Foto: Frederic Chehu / www.arnd.nl

De zege in de hoofdrubriek van de dag in het Poolse Poznan was voor Jonathan Gordon met Baloucento. De Ierse ruiter was iets meer dan een seconde sneller foutloos aan de finish van de barrage met de ruin van Baloubet du Rouet dan Anna Kellnerova, die tweede werd. Robert Vos was op zijn beurt met Carat iets meer dan een halve seconde langzamer en werd derde in dit parcours over 1,50m.

De Tsjechische Kellnerova zat in het zadel van de KWPN’er Classic en liet de hengst van Armitrage in 35,83 seconden finishen, terwijl Gordon zijn ruin, die eerder ook door Marlon Zanotelli en Angelica Augustsson-Zanotelli werd uitgebracht in 34,80 seconden rondstuurde.

Gedeelde derde plaats

Vos en de zestienjarige Cardento-zoon kwamen aan de finish met 36,41 seconden op de klok, wat exact dezelfde tijd was als die van de thuisrijdende Cassandra Orschel met Acanthya (v. Adlantica AS). Beide combinaties konden dan ook hetzelfde prijzengeld mee naar huis nemen. De top 5 werd verder compleet gemaakt door de Belg Christophe Vanderhasselt met Gino van de Vrunte met een rit in 37,86 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.