Desperados FRH niet van start in Hagen wegens lichte blessure

Kristina Bröring-Sprehe en Desperados FRH. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Kristina Bröring-Sprehe en Desperados FRH (v. De Niro), winnaars van teamgoud- en kürbrons op de Spelen in Rio, lastten na hun optreden in Stuttgart een kleine winterpauze in. Op Horses & Dreams in Hagen, aankomend weekend, stond de rentree van de combinatie op het programma. Door een lichte blessure van de hengst moet het duo nu echter verstek laten gaan. 

Afgelopen dinsdag en woensdag trainde de combinatie nog mee in de bondstrainingen van Monica Theodorescu in Warendorf en was de hengst fit. Op de terugweg liep de De Niro-nakomeling een kleine blessure op. Bröring-Sprehe neemt nu het zeker voor het onzekere en heeft daardoor besloten aankomend weekend haar toppaard thuis te laten.

Naar verwachting betreedt het duo op Pferd International in München, eind mei, weer voor het eerst de baan.

Bron: Persbericht

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.