Desperados FRH weer geblesseerd, geen Duits kampioenschap

Kristina Sprehe met Desperados. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Kristina Bröring-Sprehe en Desperados FRH kunnen niet deelnemen aan het Duits kampioenschap. De Hannoveraanse hengst is geblesseerd. In 2017 raakte de De Niro-zoon in aanloop naar het Europees kampioenschap geblesseerd en maakte in maart onlangs zijn (winnend) rentree. Volgens Bröring-Sprehe is deze blessure van andere aard.

“Het stemt me positief dat deze blessure niks met de eerdere blessure te maken heeft”, liet de amazone aan de Duitse Hippische Federatie (FN) weten. Het is niet bekend hoe lang de hengst uit training zal zijn en of een teamplaats voor de Wereldruiterspelen in gevaar komt.

Gisteren werd al bekend gemaakt dat Dorothee Schneider met Showtime FRH uitvalt op het Duits kampioenschap. De Sandro Hit-zoon is wel alweer in training.

Bron: FN

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.