Diniz en Winningmood weer op de goede weg

Luciana Diniz met Winningmood Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Luciana Diniz en Winningmood zijn lange tijd uit de running geweest. Eerst kreeg de hengst te maken met een allergische reactie op de staart- en manenspray, die voor hem werd gebruikt en daarna brak Diniz haar voet. Op haar facebookpagina liet de Portugese amazone vandaag weten blij te zijn dat ze voor het eerst sinds afgelopen september weer een sprongetje heeft gemaakt met de zoon van Darco.

In juni vorig jaar kwam Diniz erachter waar de bultjes, die ‘Winny’ toen al meer dan twee maanden aan de kant hielden vandaan kwamen. Het was een allergische reactie op de staart- en manenspray die werd gebruikt. Vervolgens werd er een comeback gepland voor de schimmel in de GCT-etappe in Cannes, maar die ging niet door.

Toen Diniz daarna zelf haar voet brak moest ze daar eerst zelf van herstellen en nu schreef de amazone vandaag op facebook: “We vieren elke kleine overwinning. Vandaag is de eerste dag dat ik heb gereden en een sprongetje heb gemaakt met Winny sinds september 2016. We hadden plezier.”

 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/FB

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.