Ga naar hoofdinhoud

Dinja van Liere weg bij Stal Hexagon

Dinja van Liere met Capri Sonne Jr. (v. Rhodium)Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Dinja van Liere (25) gaat weg bij Stal Hexagon om zich per 1 oktober zelfstandig te vestigen op de Selevia Hoeve in Werkendam, het hippisch evenementencentrum van de familie Van den Broek. Sinds 1 juni heeft ook Laurens van Lieren zijn stalactiviteiten daar ondergebracht.

Dinja van Liere verklaart: “Dat Capri verkocht werd en dat Laurens die mij meestal hielp vertrok bij Stal Hexagon, is niet de oorzaak. Maar het zet wel aan tot nadenken over de toekomst. Het heeft mijn beslissing vergemakkelijkt. Het was tijd voor een andere stap, naar zelfstandigheid. Ik heb er veel zin in!”. Als basis heeft ze in elk geval al afspraken met Joop van Uytert om daar dagelijks enkele paarden te gaan rijden.

Na Jeanine Nieuwenhuis en Laurens van Lieren is het in korte tijd de derde Grand Prix-ruiter die stal Hexagon in Schore verlaat. Leunus van Lieren vindt het uiteraard erg jammer dat Dinja vertrekt. “Maar ik kan er ook trots op zijn dat mensen die hier zijn opgeleid zich later zo goed redden in een eigen bedrijf”, zegt hij.

Bron: Horses/De Paardenkrant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.