Forumvoorzitter Dirk Stuip: ‘Het is tijd voor nieuw bloed’

De KNHS is op zoek naar een nieuwe forumvoorzitter voor de discipline eventing. Huidig voorzitter Dirk Stuip legt zijn functie na drie jaar neer. “Na tien jaar lid geweest te zijn van de KNHS Ledenraad, als voorzitter van de Belangenvereniging Eventing, en drie jaar als voorzitter van het KNHS Eventingforum vind ik dat het tijd is voor nieuw bloed”, aldus Stuip.

Stuip kijkt goed terug op zijn termijn in het forum. “Het KNHS Eventingforum is een zeer positieve club en we hebben de afgelopen jaren samen mooie resultaten bereikt. Om een paar voorbeelden te geven: er wordt gewerkt aan nieuwe formats zoals de Eventing Derby. Regels zijn versimpeld en versoepeld en er ligt een mooie ambitie voor een nieuw meerjarenbeleidskader.”

“De leden van het eventingforum zijn in hun eigen regio zeer actief met trainingen, thema-avond en andere activiteiten,” vertelt Dirk Stuip. “Het KNHS Eventingform heeft een zeer positieve sfeer en kent een zeer open houding ten opzicht van elkaar en vernieuwing.”

Dirk Stuip blijft actief in de sport en als commentator en gaat nieuwe online initiatieven ontplooien rondom internationale wedstrijden.

Bron: KNHS

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.