Ga naar hoofdinhoud

Dit jaar geen evenementen bij Van den Hoorn in Kootwijk

PSC Gert van den Hoorn
Het Gouden Ei, de KFPS dressuurkampioenschappen, subtopwedstrijden, Welsh- en Friezenkeuringen. Alle wedstrijden en keuringen die op de agenda stonden bij Paardensportcentrum Gert van den Hoorn in Kootwijk kunnen daar niet plaatsvinden. "Deze week is definitief duidelijk geworden dat er dit jaar geen evenementen georganiseerd kunnen worden op onze terreinen aan de Asselseweg in Kootwijk", zegt Van den Hoorn in een persbericht. 

“Medio 2017 heeft de Gemeente Barneveld aan ons laten weten dat per abuis de bestemming van ons evenemententerrein is wegbestemd en heeft daarbij aangegeven de fout te gaan herstellen en het terrein weer van de juiste bestemming te zullen voorzien” aldus Van den Hoorn. Omdat de juiste bestemming voor dit jaar ontbreekt, is het deze zomer niet mogelijk evenementen te organiseren in Kootwijk.

Voor het eerst in meer dan 30 jaar geen evenementen

Voor het eerst in meer dan 30 jaar geen evenementen op het terrein van Gert en Wytske van den Hoorn dus.  “We betreuren het dat wij de vele paardensportliefhebbers, vrijwilligers, sponsoren en alle anderen die in de afgelopen ruim 30 jaar als organisator, deelnemer of op andere wijze betrokken zijn geweest bij de evenementen, dit jaar niet meer kunnen verwelkomen in Kootwijk tijdens de diverse paardensportevenementen.”

Bron: Persbericht

 

6 reacties op “Dit jaar geen evenementen bij Van den Hoorn in Kootwijk

  • Irene

    Als dit een foutje van de gemeente is, dan is het toch een koud kunstje om dat terug te draaien?
    Wat is er in zo’n geval mis met evenementen gedogen?

  • Brekelmans

    De Burgemeester is bevoegd vrijstelling te verlenen voor al deze evenementen vooruitlopend op de herstelling van het bestemmingsplan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Advocaat raadplegen !!!!! EN mogelijk is de Gemeente ook nog schadeplichtig.!!!!!

  • Irma Klein

    Medio 2017 is dit gemeld door de gemeente. Hoeveel tijd heeft Barneveld nodig om die fout te herstellen???
    Of ontheffing te verlenen.
    Het is te treurig voor woorden dit

  • Miranda

    Idiote bureaucratische miskleun. Niemand gelooft dat ze deze blunder niet per omgaande kunnen herstellen.

  • Jan

    Kortgeding aanspannen. Kan binnen een week opgelost zijn.

  • Natalie

    Ah wat jammer, good old memories. Op naar volgend jaar dan maar! Wel heel jammer dat de gemeente niet eerder kan handelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.