Don Auriello opnieuw uit de strijd

Tinne Vilhelmson-Silfven met Don Auriello Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Grote afwezige in Falsterbo’s 3* Grand Prix was gisteren Tinne Vilhelmson met Don Auriello. De zestienjarige zoon van Don Davidoff lijkt opnieuw te kampen met een blessure. Vrijdagmorgen voor de Grand Prix trok Vilhelmson haar paard terug.

Op het CHIO in Rotterdam maakte Don Auriello zijn rentree in de wedstrijdpiste na anderhalf jaar afwezigheid door een blessure. Onder Tinne Vilhemson vierde hij zijn come back met twee tweede plaatsen in de Grand Prix en in de kür op muziek.

Blessure voor EK

Vlak voor de Europese kampioenschappen in Gothenburg raakte de zoon van Don Davidoff geblesseerd. Zijn laatste optreden was op de Olympische Spelen in Rio waar Vilhelmson achtste werd in de kür.

Check up

In een persbericht via de Falsterbo Horse Show maakte Tinne Vilhelmson het terugtrekken van Don Auriello bekend. “Helaas kan hij niet van start, we niet wat er aan de hand is. We brengen hem naar de dierenarts voor controle”, aldus Tinne.

De 3* Grand Prix in Falsterbo werd door Adelinde Cornelissen Zephyr (v. Jazz) gewonnen.

Bron Tidningen Ridsport

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.