Don Martillo en Chacfly geëerd door Hannoveraner Verband

Jaarlijks reikt het Hannoveraner Verband een prijs uit aan een opvallend presterende jonge hengst. De Weltmeyer-Preis viel dit jaar ten deel aan de Don Juan de Hus-zoon Don Martillo. Bij de springpaarden ging Chacfly er met de Stakkato-Preis vandoor.

Met Ann-Christin Wienkamp in het zadel greep Don Martillo vorig jaar de Wereldtitel voor vijfjarige dressuurpaarden. Daarnaast werd hij bij de sporttest in Verden beoordeeld met onder andere een tien voor de stap en een 9,6 voor Rittigkeit.

Stakkato-Preis

De door Paul Schockemöhle gefokte Chacco Blue-zoon Chacfly kreeg de Stakkato-Preis. De hengst, bij de Hengstleistungsprüfung in Adelheidsdorf goed voor zes tienen, eindigde op het Hannoveraner Springpferdechampionat afgelopen jaar op de bronzen positie.

Bron: St. Georg

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.