Doron Kuipers weg bij Stal Everse

Doron Kuipers met Zinius Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vanaf 1 december breekt er een nieuw hoofdstuk aan voor Doron Kuipers. De ruiter heeft besloten om, na zes jaar dienstverband bij Stal Everse, zich volledig te focussen op zijn eigen stal. 

De ruiter trainde bij Stal Everse gemiddeld zo’n zes paarden per dag en bracht deze ook op internationale wedstrijden uit. Dit deed hij naast zijn werkzaamheden voor zijn eigen stal, Stoeterij ’t Heerenhuys.

Nu heeft de ruiter aangegeven volledig voor zichzelf verder te gaan. Naast het trainen van zijn eigen paarden, gaat de ruiter zich ook richten op het begeleiden van ruiters en amazones.

Succesvol

Vorige maand won Kuipers, met een paard van zijn inmiddels oud-werkgever, de CSI3* Grote Prijs van Mijas. Een maand daarvoor kende de ruiter een uitermate succesvol verloop op CSI Vilamoura, waar hij de overwinningen aan een reeg.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.