Ga naar hoofdinhoud

Charlotte Dujardin blijft wereldranglijst aanvoeren

Foto: Arnd Bronkhorst
De vernieuwde wereldranglijst dressuur werd recent vrijgegeven door de FEI en de winnares van de Wereldbekerfinale, Charlotte Dujardin, blijft deze aanvoeren.

De Britse amazone, die al tijden de lijst aanvoert met Valegro, blijft de eerste positie aanhouden vanwege een puntentotaal van 3225. Edward Gal is een plek gestegen en staat nu tweede met Glock’s Undercover N.O.P. met 2668 punten. Matthias Alexander Rath en Totilas zijn een plek gestegen en zij staan nu derde met 2627 punten.

Adelinde Cornelissen en Jerich Parzival N.O.P. zijn naar de vierde plek geklommen in de ranking. Kristina Sprehe en Desperados bevinden zich nu ook in de top vijf.

Danielle Heijkoop en Siro N.O.P. staan nu op de achtste plaats. Diederik van Silfhout en Arlando N.O.P. hebben de zestiende plek ingenomen. Hans Peter Minderhoud bezet twee plaatsen in de top dertig, namelijk de achttiende plaats met Glock’s Flirt en de 23ste plaats met Glock’s Johnson TN. Ook prijkt Edward Gal’s naam wederom op de lijst in de top dertig. Met Glock’s Voice staat hij op de 28ste plaats.

Patrick van der Meer en Uzzo zijn een plaats gezakt en staan nu 39ste.

Bekijk hier de wereldranglijst dressuur.

Bron: FEI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.