Duitse young rider Julia de Ridder 1 en 2 in Barcelona

De Duitse young rider Julia de Ridder, dochter van het dressuurechtpaar Alexandra en Ton de Ridder, heeft vanmorgen de eerste én de tweede plaats bemachtigd. In de individuele proef op het CDI Barcelona reed de amazone haar elfjarige merrie Comtessa (v. Royal Hit) naar de winnende score van 71,842%. Met haar elfjarige ruin Lord Sunshine (v. Lord Loxley) scoorde de amazone met 71,535% een fractie lager wat de tweede plaats opleverde.

In de landenproef van donderdag bezette Julia de Ridder ook al de eerste twee plaatsen van het klassement, alleen toen stond Lord Sunshine aan kop en Comtessa daaronder.

De rest van het deelnemerveld bestond uit Spaanse combinaties. De voormalige Spaanse juniorenkampioen Kevin Roegele en KWPN-merrie Wieske (v. Obelisk) doorbraken ook de 70%-grens. Met een score van 70,439% werden zij derde. Met een score van 68,904% werd Cristina Torrent Moll met haar merrie De Vic (v. Chagal) vierde. Concha Navarro Torrens en Dimero (v. Dacaprio) maakten met een score van 66,14% de top vijf compleet.

Morgenmiddag staat voor de young riders de afsluitende kür op muziek op het programma.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses.

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.