Ga naar hoofdinhoud

KNHS introduceert Rabo Para Talentendag

Foto Lonneke Ruesink
De KNHS organiseert op zaterdag 22 september in Ermelo de eerste Rabo Para Talentendag. Ruiters van alle leeftijden die bij de KNHS zijn ingedeeld in een Grade kunnen met een eigen paard deelnemen. De combinaties die tijdens de Rabo Para Talentendag geselecteerd worden, krijgen het komende indoorseizoen Rabo Regiotrainingen aangeboden.

De Rabo Para Talentendag wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Foundation. Alle in Nederland geclassificeerde ruiters en amazones met een KNHS-startpas worden hiervoor uitgenodigd en kunnen zich vervolgens aanmelden. Op de dag zelf krijgen de betreffende ruiters en amazones een half uur les van een toptrainer. KNHS bondscoach Jeannette Wolfs bekijkt alle combinaties vanaf de zijlijn.

De Rabo Regiotrainingen worden voorafgegaan door een introductiebijeenkomst voor alle ruiters en amazones uit het Rabo Talentenplan. De Para Talenten zijn daarmee geïntegreerd in het Rabo Talentenplan. Tijdens de introductiebijeenkomst worden de ruiters en amazones in aanraking gebracht met topsportgerelateerde zaken, zoals mentale en fysieke training en veterinaire begeleiding.

Bron: Horses / KNHS

Eén reactie op “KNHS introduceert Rabo Para Talentendag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.