Ga naar hoofdinhoud

Persoonlijk record voor Petra Logger-Beers in Grand Prix

Lotje Schoots en Equitop Torricelli. Foto: Yvonne Termeer
Petra Logger-Beers haalde afgelopen zondag een persoonlijk record van 69,7% in de Grand Prix van Aalsmeer. Hiermee won ze de rubriek ook met Odame K (v. Jazz), voor Lotje Schoots en Equitop Torricelli..

Op de internationale wedstrijd in Nieuw en Sintjoosland, voorafgaand aan het weekend, bouwde de Jazz-dochter teveel spanning op, waarop Logger besloot om haar direct nog een keer te starten in Aalsmeer. Dit pakte goed uit. “Petra reed een mooie proef en zij had de piaffe/passagetour het beste voor elkaar van alle deelnemers”, complimenteert jurylid Peter Bonhof haar.

Lotje Schoots maakt duidelijk weer progressie door met Equitop Torricelli (v. Florestan) en werd tweede met 68,70%. Met Ruby (v. Gribaldi) werd ze ook nog vierde, achter Manon van Hylckama-Vlieg en Poko Loko (v. Kennedy).

In de Lichte Tour won Fransje van der Meer de Prix St. Georges met Aquamarijn (v. United) met bijna 70%. De Intermédiaire I kwam op naam van Wijanda van Brenk en Vladimir (v. Krack C) met ruim 69%. “We hebben genoten van de proeven van de amazones die vooraan stonden”, aldus Bonhof.

Met ruim 65% won Angela van de Berg met Zantros VDB (v. Krack C) het ZZ-Zwaar.

Bekijk hier alle uitslagen.
Lees woensdag alles over deze wedstrijd in De Paardenkrant.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.