Ga naar hoofdinhoud

Werth blijft winnen in Salzburg, Gal tweede in WB kür

Foto: Quillemette Kraaijkamp
Isabell Werth ging zojuist in het Oostenrijkse Salzburg als laatste van start in de FEI World Cup Grand Prix Kür. Met een score van maar liefst 84.125% pakte de Duitse dressuurkoningin unaniem de zege in deze rubriek met haar Don Johnson FRH. Het podium was met Edward Gal op de tweede en Jessica von Bredow-Werndl op de derde plaats hetzelfde als gisteren in de Grand Prix.

De kür van Gal en Glock’s Voice leverde een totaal op van 80.9% en het Nederlandse duo werd unaniem op de tweede plaats gezet door het jurykorps.
Ook de plaats van Von Bredow-Werndl en Unee BB leverde een unaniem jury-oordeel op. De Duitse amazone scoorde 80.075% met haar Gribaldi-zoon.

Valentina Truppa en  Fixdesign Eremo del Castegno eindigden met in totaal 79.4%, net als gisteren in de Grand Prix, op de vierde plek. En Victoria Max-Theurer zette met Blind Date het beste thuisresultaat neer door met een score van 78.350% de vijfde plaats te bezetten.

Hans Peter Minderhoud en Glock’s Romanov gingen als zevende van start en namen met hun score van 75,83% op dat moment de leiding over. Uiteindelijk belandde de twee op de zevende plaats.

In de tussenstand na de vijfde wedstrijd van het wereldbekerseizoen staat Minderhoud op de vierde plaats en Gal op de zevende plek.

Tussenstand Reem Acra FEI wereldbeker, Westeuropese league, na 5 van de 9 wedstrijden
1. Patrick Kittel (Zwe), 54 pnt
2. Marcela Krinke Susmelj (Zwi), 52pnt
3. Jessica von Bredow-Werndl (Dui), 47 pnt
4. Hans Peter Minderhoud, 41 pnt
7. Edward Gal, 37 pnt

Klik hier voor alle uitslagen.

 

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.