Adelinde Cornelissen tweede in Intermédiaire I

Fleau de Baian met Adelinde Cornelissen Foto: Jessica Pijlman / www.madebyjessy.com

Adelinde Cornelissen is met Fleau de Baian tweede geworden in de Intermédiaire I op het CDI2* in Saumur. Haar totaalscore was 71,36 %. Hoge cijfers kreeg ze op de middendraf, de uitgestrekte galop, en op de pirouette over de diagonaal. ‘Zijn eerste Intermediate I ooit’, schrijft de amazone op Facebook, eraan toevoegend dat ze trots is op Fleau.

Aan de zijde waar het publiek zat werd haar paard licht gespannen en kreeg daardoor een paar foutjes. Dat was jammer, aldus Cornelissen, ‘maar het vormde beslist een super ervaring voor hem’.

De eerste prijs ging naar Maria Eilberg uit Groot-Brittanië met Sarotti 57. Op de derde plaats eindigde Borja Carrascosa met Escort 27.

 

Lees ook.

 

Uitslagen

 

 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.