Ga naar hoofdinhoud

Adelinde met Parzival naar Subtop-wedstrijd

Adelinde Cornelissen met Parzival
In overleg met dressuurbondscoach Sjef Janssen is besloten dat de nummer 1-combinatie van de FEI wereldranglijst dressuur, Adelinde Cornelissen met Parzival (v. Jazz), op 30 juni deelneemt aan de Subtopwedstrijd in Ermelo om in aanmerking te komen voor uitzending naar Londen.

Adelinde Cornelissen moest eerder al het NK Dressuur in Hoofddorp met Jerich Parzival aan zich voorbij laten gaan. Nu staat het succesvolle duo ook al niet op het lijstje voor het landenteam tijdens CHIO Rotterdam. Sind de gewonnen finale van de wereldbeker in ‘s Hertogenbosch is de combinatie nog niet in de wedstrijdring verschenen. Parzival heeft, na overleg met de bondscoach, een langere rustperiode gehad en de training is later opgepakt. De vorm is nog niet dusdanig om in Rotterdam optimaal te presteren.

Bron: Horses / KNHS

4 reacties op “Adelinde met Parzival naar Subtop-wedstrijd

  • sprookjes

    De geruchten dat parzival helaas niet goed is worden steeds meer bewaarheid.

    Hopelijk is het niet zo en maken we ons voor niks zorgen.

    Succes Adelinde dat je ook de nummer 1 wordt in Londen.

  • Nel

    Van uitstel komt afstel…

  • parcival

    Er gaan inderdaad niet zulke positieve verhalen de ronde, maar ik hoop echt voor Adelinde dat alles goed komt. Adelinde en parcival jullie verdienden een mooie afsluiting van jullie sprookjes tijdperk! Ook hoop ik dat je parcival optimaal kunt voorbereiden voor de OS. jullie hoeven je niet meer te bewijzen en sjef heeft je hard nodig. En zoals je al in IDS zei, niemand kent Parcival beter als jouw. Succes met de aanloop richting de OS, en laten we hopen dat Parcival lichaamlijk net zo sterk is als z’n geest. Jullie zijn toppers.

  • […] aldus Van Grunsven.Sjef Janssen kiest zijn team na het CHIO in Aken.Bron: Horses/ANPLees ook:Adelinde Cornelissen met Parzival naar Suboptwedstrijd BondscoachSjef Janssen Reageer Annuleer reactie Naam:E-mailadres: […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.