Ga naar hoofdinhoud

CDI Zeeland Outdoor: Heijkoop en Siro weer in de baan

Danielle Heijkoop moest de KNHS Indoorkampioenschappen Zware Tour aan haar voorbij laten gaan doordat Siro (v. Gribaldi) zich daags voor de wedstrijd verstapte. De routinier verschijnt aankomend weekend op CDI3* Zeeland Outdoor weer in de baan. Op de eerste outdoorwedstrijd van het jaar gaat de combinatie de strijd aan met vele andere internationale toppers. 

Naast Siro start Heijkoop ook met Badari (v. Gribaldi) in de Grand Prix. Zij kunnen rekenen op geduchte tegenstand van Adelinde Cornelissen. Deze amazone reist met zowel Aqiedo (v. Undigo) als Zephyr (v. Jazz) af naar Nieuw en Sint Joosland.

De namen van Patrick van der Meer en Zippo (v. Rousseau) prijken ook op de startlijst. Vorige maand werd de combinatie op Indoor Brabant nog onterecht uitgebeld, dit weekend gaan zij ongetwijfeld voor revanche.

Internationale toppers

Daarnaast verschijnt de Zweedse Antonia Ramel met Brother de Jeu (v. Voice) in de baan. De ruin uit de fokkerij van Emmy de Jeu werd deze winter nog met succes in nationale rubrieken in Duitsland uitgebracht.

Terug van weggeweest is de Britse Emma Hindle. De amazone verruilde een aantal jaren geleden Duitsland voor haar geboortegrond Groot-Brittannië en verscheen daardoor een tijd uit beeld. De amazone maakt met Romy del Sol (v. Blue Hors Romanov) de oversteek naar Zeeland.

Klik hier voor de deelnemerslijst.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.