Nederlands team bekend voor WK studenten

StudentenruiterSaskia Schildkamp, Marieke Schildkamp en Milou Anthonisse gaan samen met Rosan Regtien als reserve naar het WK voor studentenruiters (World University Equestrian Championships) in Aken. De selectie is gemaakt op zondag 29 april in Haaksbergen.

Zes studenten hadden zich geselecteerd voor de selectiedag via de Student Riding Nations Cups. Zij streden nu om een plek in het team dat de Nederlandse eer zal verdedigen. Na een dressuur- en springles op vier verschillende paarden en twee dressuurproeven en springparcoursen op M- en Z-niveau, waarbij de ruiters 5 minuten de tijd kregen om het paard te leren kennen, hadden alle juryleden een goede indruk van ieders capaciteiten en werd het team geselecteerd.

Bron: Horses.nl / Studentenruiters.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.