Mandy Wilms slaat dubbelslag in Lichte Tour

Mandy Wilms kwam donderdag met El Ganador (v. Estobar), na een tijd thuis doorgetraind te hebben, in Den Dungen weer aan de start. De tussenpauze heeft de combinatie goed gedaan, want ze werden zowel eerste als tweede in de gecombineerde Lichte Tour-rubriek.

“Ik wilde graag thuis doortrainen om alles meer te bevestigen. Daarnaast was ik zelf ook nog aan het verbouwen en dat kostte ook veel tijd. Dit is weer een heel mooi wedstrijdbegin”, vertelt Mandy Wilms enthousiast.

Van vijf naar acht

Wilms won de rubriek met de Prix St. Georges-proef waarin 66,84% behaald werd. Met hun Inter I-proef werden ze met 66,10% tweede.”Hij ging ook echt fijn en alles is inderdaad meer bevestigd. De series en appuyementen gingen heel goed. De pirouettes waren altijd nog best moeilijk, maar nu gingen we van een vijf naar een acht. Daar ben ik heel blij mee.”
Kim van de Velden- van de Muren noteerde met Zalome (v. Aljano) de derde score met 63,75%.

Twee keer oranje

Dominique Filion won beide proeven in het ZZ-Zwaar. Met Aventador (v. Alabaster V) noteerde ze ruim 66% en 64%.
Jonna Schelstraete debuteerde met CSI (v. United) in de Intermédiaire II en sloot dit af met een zeer fraaie score van 69%.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.