Dressuurtop naar Jumping Amsterdam

Zes deelnemers uit de huidige toptien van de Reem Acra FEI Word Cup dressuur nemen volgende week deel aan de wereldbekerwedstrijd tijdens Jumping Amsterdam. Het gaat om de Italiaanse Valentina Truppa, die de tussenstand aanvoert met 52 punten, Edward Gal (5), Minna Telde (6), Patrik Kittel (8), Sidsel Johansen (7) en Anna Kasprzak (8).

Deze zes nemen het op tegen onder meer Adelinde Cornelissen, die al verzekerd is van een plaats in de wereldbekerfinale en de afgelopen twee jaar zegevierde in Amsterdam, Marlies van Baalen en Imke Schellekens-Bartels. Laatsgenoemde rijdt een iets vernieuwde kür met haar zwarte Toots (v. Jazz). Schellekens wilde graag wat kleine aanpassingen doen in de muziek. “Ik ben er echt heel blij mee. Je hoort nu net iets duidelijker Wibi doorklinken en het geheel is harmonischer”, aldus Schellekens.

Bron: Horses / Jumping Amsterdam

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.