Dries Dekkers als enige over 1,90m

Op het internationale springconcours in Zuidbroek was de Belg Dries Dekkers de enige die gisteravond in   Energystock Sixbars prijs over een hoogte van 1,90 m kwam. Dekkers nam met zijn paard Hippos van de Rostal de hoofdprijs mee naar huis en liet de Nederlanders Marleen Schütte en de winnaar van vorig jaar, Remco Been, achter zich.

De Belgische springruiter Dries Dekkers kwam samen met Marleen Schütte en Remco Been de laatste barrage binnen met de slothindernis op 1,90 m hoog. Voor Schütte en de Emilion-dochter Abrinosa en Remco Been met de achtjarige Euline (v. Vingino) was het laatste obstakel te hoog. Alleen Dekkers lukte het om met tienjarige zoon van D’Ukase, Hippos van de Rostal, foutloos te blijven. De hoogte van 2,20 m die de winnaar van vorig jaar Remco Been sprong met Songe Bleu des Vatys (v. Mr Blue), werd niet gehaald.

Drie combinaties werden vierde, Mike Patrick Leichle op Bonaire 5 (v. Baloubet du Rouet), Raena Leung met Orphee Du Granit (v. Imperator de Gamet) en Hendrik-Jan Schuttert met de tienjarige merrie Cerna (v. Michael).

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.