Dubbel voor Becks met Damon’s Satelite

Jill-Marielle Becks met Damon's Satellite (v. Damon Hill)

Jil-Marielle Becks schreef gisteren op de internationale wedstrijd in Neumünster met overmacht de Prix St.Georges op haar naam met Damon’s Satelite. Vanmorgen herhaalde zij het kunststukje met de zoon van Damon Hill in de kür op muziek. Met 75.542% liet Becks haar landgenoot Wolfgang Schade op Amore San Remo ruim achter zich.

Ook in de kür op Inter I-niveau waren de juryleden unaniem in hun oordeel over Becks en Damon’s Satelite. De Duitse stond bij alle drie ruim op kop, ondanks een foutje in de wisselserie om de twee passen.

Wolfgang Schade

Wolfgang Schade verbeterde zich sterk met de San Remo-dochter Amore San Remo. In de Prix was hij vierde, in de kür scoorde hij 73.167%, goed voor de tweede plaats. Hij verwees Vera Breidenreich en de Trakehner Titan (v. Biotop) naar de derde plaats.

Kanerva nu zevende

De nummer drie uit de Prix, de Finse Emma Kanerva met Riverbank Sanrose (v. Sancisco), zakte door een sterk wisselende jury beoordeling naar de zevende plaats.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.