Dubbeldam en Carusso La Silla vierde in 1.55m Geneve

In de Credit Suisse Geneva Classic die gisterenavond verreden werd op het CHI de Geneve is Jeroen Dubbeldam vierde geworden met de goed springende Carusso LS La Silla (v. Montebello). De winst in deze rubriek over 1.55 meter direct op tijd ging naar Jérome Guery en Papillon Z (Perhaps v. Berkenbroeck).


Na een hevige concurrentiestrijd waarbij de top 4 combinaties binnen één seconde afstand van elkaar finishten trok de Belg Guery aan het langste eind. Hij reed zijn veertienjarige schimmelhengst in een tijd van 58,29 seconden door de finish. Ondanks dat hij een deel van een hindernis eraf reed na een korte draai bleven de balken liggen en bleef hij foutloos met Papillon Z.

Romain Duguet

De tweede plaats werd opgeëist door de Zwitser Romain Duguet met Twentytwo des Biches (v. Mylord Carthago). Deze combinatie kwam rond in een tijd van 58,46 seconden. Derde werden Lorenzo de Luca en Limestone Grey in een tijd van 58,69 seconden.

Dubbeldam

Dubbeldam reed met Carrera’s zoon Carusso La Silla een mooie ronde in een tijd van 58,90 seconden wat hen de vierde plaats opleverde. Als vijfde mocht Philipp Weishaupt zich opstellen met de pas achtjarige Solitär (v. Salito). De Duitser kwam in een tijd van 59,40 seconden over de finish en bleef daarmee net voor op Penelope Leprevost en Flora de Mariposa (v. For Pleasure).

Klik hier voor de uitslagen en de video’s van deze rubriek.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.