Dubbeldam neemt Zenith mee naar Florida Exclusief

Eind januari vliegt Zenith naar Florida om daar met Jeroen Dubbeldam deel te nemen aan het Winter Equestrian Festival in Wellington. Dubbeldam zal in die periode regelmatig in Amerika te vinden zijn om de gebroeders Porter te begeleiden en maakt van de gelegenheid gebruik om zijn toppaard daar te trainen en uit te brengen.

Na het concours in Genève wist Jeroen Dubbeldam nog niet hoe het verder zou gaan met hem en Zenith SFN. Maar het besluit is genomen om de zoon van Rash R mee te nemen naar Florida. Jeroen bevestigde dit aan de Paardenkrant-Horses.nl: “Zenith vliegt eind januari naar Florida. Ik ga er toch regelmatig zijn en dan kan ik hem mooi tegelijkertijd rijden.”

Gebroeders Porter

Dubbeldam zal tijdens het wintercircuit regelmatig in Florida zijn om de broers Wilton en Lucas Porter te trainen. De gebroeders brachten ruim een half jaar door op de springstal van Dubbeldam. Na Jumping Indoor Maastricht keerden de Porters weer terug naar Wellington.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.