Dubbeldam voert Nederlandse top drie aan

Jeroen Dubbeldam met Roelofsen Horse Trucks Gioia van het Neerenbosch Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Jeroen Dubbeldam kwam al vrij vroeg aan start in de CSIO5* 1,50 meter, maar wist met de Nagano-dochter Roelofsen Horse Trucks Gioia van het Neerenbosch tot het einde aan toe zijn leidende positie vast te houden. Lisa Nooren en Leopold van Asten trakteerden het Nederlandse rubriek op kwaliteitsvolle ritten en eindigden op twee en drie.

Met een foutloze rit en 58,94 seconden op de teller bewees Jeroen Dubbeldam te beschikken over uitstekende stuurmanskunst. Het jonge talent Lisa Nooren boodt echter de nodige weerstand, door Dienellie in 59,51 over de finishlijn te sturen. De KWPN-gefokte merrie is een dochter van Berlin.

Net niet genoeg

Leopold van Asten kwam met VDL Groep Urane de Talma in de tweede helft aan start en maakte het met een scherp gereden rit spannend voor Dubbeldam en Nooren, maar kwam met de Argentinus-dochter tekort om één van beide te verslaan.

Uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Dubbeldam voert Nederlandse top drie aan
  1. 1

    3 merries die in de top drie staan best opvallend!