Dubbele winst voor Marjan Hooge op CH Eext

Marjan Hooge. Foto: Stegen.net

Marjan Hooge stond twee keer aan kop bij de Young Riders-rubriek. Met Eskara de Jeu won zij met 65,81% de individuele proef en met Ego Tripper Texel behaalde ze de tweede plaats. In de landenproef waren de rollen omgedraaid en stond Ego Tripper Texel bovenaan.

Nadat de kersverse combinatie vorige week de volledige winst pakte in Noord-Sleen behaalde het duo vandaag weer een mooi resultaat. Sinds enkele weken wordt de merrie gereden door Marjan Hooge. De Jazz-dochter Eskara de Jeu, in eigendom van Margreet de Boer en Harold Meijer, werd in 2012 kampioene van de nationale Merriekeuring in Ermelo.

Foutje hier en een foutje daar

“Vergeleken met afgelopen week in Sleen had ik met Eskara wat rommeltjes. Een foutje hier en een foutje daar, maar desondanks behaalde het prille duo een goede score. We moesten ook direct naast het strodorp rijden. Dat was ook niet echt heel gunstig.

Ego Tripper Texel had wat spanning waardoor ik alles niet zo mooi kon afwerken. Maar voor de rest ben ik erg tevreden!”

Bron : Paardenkrant – Horses.nl

Uitslagen Subtop CH Eext

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.