Duitse eventingamazone Pauline Knorr uit running

Vorige week liep de 21-jarige Pauline Knorr een bovenbeenbreuk op in een training met een van haar jonge paarden. De eventingamazone, die in het zilveren Duitse Young Riders team zat op het EK in 2015, is inmiddels geopereerd maar zal een tijd aan de kant staan.

Dat een ongeluk maar zo kan gebeuren ervoer de eventingamazone Pauline Knorr. Toen ze met een van haar jonge paarden voor training naar buiten ging, steigerde het paard en draaide om. De jonge merrie verloor haar evenwicht en viel. Knorr kwam met haar been onder het paard en brak daarbij haar bovenbeen.

Knorr is inmiddels geopereerd en met de revalidatie begonnen zodat ze zo snel mogelijk weer in het zadel kan klimmen. De Duitse had een succesvol seizoen vooral met haar jonge paarden Lucy Dynamik en Cayetano’s Landlord waarmee ze twee 1*-wedstrijden won en een aantel keren in de prijzen reed.

Bron Buschreiter.de

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.