Duitse ruiters domineren GP Neustadt-Dosse

De top tien in de Grote Prijs van Neustadt-Dosse bestond volledig uit de Duitse driekleur. Van de dertien ruiters in de barrage was er slechts één ruiter die niet uit Duitsland kwam. Harm Lahde schreef uiteindelijk de Grote Prijs op zijn naam. Hij noteerde met Larry 210 de winnende tijd van 39,46 seconden.

De KWPN-er Westbridge (v. Furore) kreeg onder Nisse Lüneburg de tweede prijs omgehangen. In 40,69 seconden finishte Andreas Knippling met Tannenhof’s Chacco Chacco (v. Chacco-Blue). Gevolgd door Jana Wargers met Lacoste 117 (v. Long Beach). De Duitse top vijf werd compleet gemaakt door de Quintero-nakomeling Pikeur Quick Fire gereden door Markus Brinkmann.

De Nederlandse ruiters konden geen rol van betekenis spelen. Het beste resultaat werd neer gezet door Zoi Snels met Eldorado vd Zeshoek TN (v. Clinton). Dit duo maakte twee springfouten.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.