Duval’s Capri Sonne wint Inter II bij ZT-debuut

Dinja van Liere met Capri Sonne Jr. (v. Rhodium)Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In voorbereiding op zijn internationale debuut in de Zware Tour in Aken reed Laura Tomlinson de KWPN-hengst Duval’s Capri Sonne in Addington naar de overwinning in de Inter II. De zoon van Rhodium kwam tot een percentage van 72.54%. 

De KWPN-hengst Capri Sonne verhuisde in 2015 naar Groot-Brittannië naar de stallen van Laura Tomlinson. Het paar kwam een aantal keren aan de start in de Lichte Tour, maar daarna bleef het lang stil rondom de Rhodium-zoon en zijn amazone.

Eind van de maand zal het paar voor het eerst weer internationaal in actie komen, in de Grand Prix, op het CDI3* in Aken. In voorbereiding is Laura Tomlinson op de nationale wedstrijd in Addington met de hengst. Gisteren reed ze de Inter II en eindigde op de eerste plaats met 72.54%. Michael Eilberg werd tweede op Fuerst Sinclair (v. Fürst Heinrich) met 70.26%.

Vandaag staat het paar op de startlijst van de Grand Prix.

Kijk hier naar een impressie van de proef die Loes Corsel op haar Facebook plaatste.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.